Munkatársaink

Munkatársaink

Dropka Katalin

ÓVODAVEZETŐ

Kati néni vagyok, elsősorban óvodapedagógus, majd igazgató és gyógypedagógus. 2001-ben kerültem az attalai óvoda családias közösségébe, ahol mindenki szívvel-lélekkel a hivatásának élt. Azóta is fontos számomra a nyílt, demokratikus légkör vezetőként és csoportban dolgozó óvodapedagógusként a gyermekek körében is. Igyekszem derűs, nyugodt, biztonságos, de keretek által kiszámíthatóságot nyújtó környezetet kialakítani a csoportomban, mely alapvetően szükséges a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődéséhez. Nagy hangsúlyt kap óvodánkban a szabad játék, a mozgás, az anyanyelvi képességek fejlesztése, az alkotó tevékenykedés, a természet és az állatvédelem. Gyógypedagógus végzettségemet az egyéni, differenciált fejlesztéseknél kamatoztatom.
Jó látni a gyermekek fejlődését, alakulását, ahogy a pici óvodás kinyílik, kiteljesedik az évek alatt. Bízom benne, hogy önfeledt, boldog óvodás éveket töltenek az aprók óvodánkban.
Nehéz a búcsúzás minden nevelési év végén az iskolába induló gyermekektől. Ilyenkor elérzékenyülve gondolok vissza az elmúlt évekre és jegyzem meg magamban:
"Lám, lám. Miből lett a cserebogár?"

Francz Adrienn

ÓVODAPEDAGÓGUS


Francz Adrienn vagyok, a Katica csoport óvónénije. 2019 óta vagyok tagja a kis közösségünknek. 2021 júniusában sikeresen államvizsgáztam ,így azóta hivatalosan is óvodapedagógus vagyok. Legfőbb célom hogy a gyermeknek egy jó hangulatú, számukra kedvező légkört teremtsunk ,melyben fejlodesuk is biztositott. A hétköznapokban nagy hangsúlyt fektetek a játékos tanulásra, melynek egyik fő eleme a mindennapos testnevelés mellett, a mindennapos éneklés, mondókázás. Amennyiben ellátogatsz hozzánk,ne lepődj meg ha dalos jókedv hallatszik a csoportból.

Kovács-Urbán Eszter

PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS


Eszter néni (pedagógiai asszisztens - óvodapedagógus hallgató) Kisfiam születése után határoztam el, hogy gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Ez a pálya az, amit szívvel-lélekkel tudok és amit csak így lehet csinálni. 2022-ben felvételt nyertem Kaposvárra, a MATE óvodapedagógus szakára. Gyakorlati időmet az óvodában töltöttem, így volt szerencsém nem csak szülőként, hanem gyakornokként is megismerni az óvodát.  Célom, a gyerekek egyéniségüket, igényüket figyelembe véve, egy nyugodt, szeretetteljes légkör kialakítása, ahol a képességeiknek megfelelően a lehető legtöbbet fejlődhessenek, és tapasztalás útján tanulhassanak. Még tanulok... Ahogy tőlem a gyerekek, úgy én is tőlük, minden nap egyre többet. Ebben a hivatásban ez a csodálatos.


Őri Edit

PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS


Edit néni vagyok, pedagógiai asszisztens. 2012 óta vagyok tagja az óvodai életnek. Számomra fontos, hogy kiegyensúlyozott, érzelmileg is biztonságot nyújtó légkört biztosítsunk a gyermekeknek kollégáimmal együtt. Ez egy őszinte világ, ahol rengeteg szeretetet, ölelést kapunk.


Gungl Viktória

DAJKA


Gungl Viktória vagyok, óvodai dajka.     Gyermekként egy nagyon kedves dajka néni volt a csoportunkban, így már akkor eldöntöttem, bizony dadus szeretnék lenni.                    Munkámat hivatásnak tekintem immár hat éve, mert szeretek gyermekközösségben dolgozni illetve csapatjátékosnak tartom magam. Célom, hogy a kisgyermekek óvodában eltöltött ideje a legkomfortosabb legyen.

Molnár-Sipos Bernadett

DAJKA


Berni nèninek hívnak, 2019 óta vagyok az Aprók Háza család tagja daduskènt. Nagyon szeretek itt dolgozni a gyerekek,és a családias légkör miatt. Saját gyermekeim is ide járnak, jártak, mind fejlődésben, mind szeretetben megkapják azt a színvonalat, ami bármelyik gyermek számára szükséges.

"Van valami egészséges abba,ha kisgyerekkel beszélget az ember.A világot olyan tiszta őszinte színben látják."

 Robert Bryndra. 

© 2023 Attalai Aprók Háza Óvoda Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el